Довечера точно в 20.00 ч. стартира Big Brother: Most Wanted - сезонът,

...
Довечера точно в 20.00 ч. стартира Big Brother: Most Wanted - сезонът,
Коментари Харесай

Едни от най-емблематичните ни звезди влизат в Big Brother: Most Wanted довечера

Довечера тъкмо в 20.00 ч. стартира Big Brother: Most Wanted - сезонът, в който съгласно продуцентите ще забележим едни от най-емблематичните риалити звезди, както и участници, които за първи път дават единодушието си да бъдат основни играчи в риалити формат. Кои ще са те, какъв брой ще са на брой и какво им е подготвил Биг Брадър, ще стане ясно по-късно през днешния ден. 

За първи път в историята на Big Brother в Къщата влизат двама футболисти. Дали футболният хъс от зеления килим ще се придвижи на зеления двор в Къщата или двамата ще се окажат другари - следва да разберем.

Освен тях измежду участниците в Big Brother: Most Wanted феновете ще видят провокативна телевизионна водеща, съумяла да разплаче не едно и две известни лица в България, певци от няколко жанра и разнообразни генерации, комичен артист, прочут с другите си превъплъщения,артистичен гримьор и несъмнено - силни дами с темперамент!

" Уникалното при Big Brother: Most Wanted е, че събира мощни играчи, които познават играта, огромна част от тях са взели участие в нея и преди, познават я и за тях това е късмет да тестват нови тактики и да надскочат личните си благоприятни условия ", споделят продуцентите часове преди старта на шоуто.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР